'Barbie niet uit raam gesprongen, ze viel door psychose'
Entertainment

'Barbie niet uit raam gesprongen, ze viel door psychose'.

Zo, eind goed al goed. Ondanks dat Samantha de Jong afgelopen dinsdag een behoorlijke smak maakte is ze inmiddels weer ontslagen uit het ziekenhuis. Volgens haar 'woordvoerder' (lees: een goede vriend) gaat het naar omstandigheden weer goed met haar. 

En nog meer goed nieuws: uit scans blijkt dat ze lichamelijk gezien niks aan het voorval heeft overgehouden, meldt Barbie's woordvoerder aan Shownieuws. Nu hij het journalistieke programma toch aan de lijn heeft, wil hij meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle indianenverhalen over haar vermeende zelfmoordpoging uit de wereld te helpen.

De voormalige Oh Oh Cherso-ster is namelijk helemaal niet zelf 'uit het raam gesprongen', maar gevallen. Ze zou een psychose hebben gekregen van de warmte in combinatie met haar medicatie (voor alle sensatiezoekers: nadrukkelijk geen drugs).

Juist. Voor de mensen die het willen weten: ze verblijft nu in een kliniek (om tot rust te komen, niet vanwege een vermeende verslaving). In het ziekenhuis kon dat niet vanwege de pottenkijkers en vervelende mensen. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →