Barbie wil aandacht, geeft u het haar?
Entertainment

Barbie wil aandacht, geeft u het haar?.

Ach gossie, aandachtsjunk Samantha de Jong duikt weer eens op. De Jong, die zichzelf destijds 'Barbie' als bijnaam gaf (elke overeenkomst met Mattel-speelgoed ontbreekt) weet van gekkigheid niet meer hoe alle ogen massaal op haar kunnen worden gericht.

U kunt Samantha de Jong kennen van nogal opmerkelijk gedrag in het voormalige kijkcijferkanon Oh Oh Cherso, waar ze als dank een aantal realityprogramma's aan overhield. Nederland mocht gezellig meekijken naar het gejank en gedram van mevrouw de Jong. Zelf stelde ze dat RTL haar destijds, in rapper Boef-termen, als een 'kech' behandelde. Iets dat volgens RTL overigens onjuist is.

Het gaat desalniettemin ook niet voortvarend met het Haagse multitalent. Elke eurocent is meegenomen, aangezien een bijstandsuitkering geen vetpot is en de geverfde blondine haar stulpje moet verlaten.

Nauwelijks twee maanden geleden stelde 'Samant' dat ze "helemaal niets meer met de nepwereld die TV heet te maken wil hebben. Nooit geen publiciteit meer. Die belofte heeft nauwelijks zestig dagen standgehouden.

Op 30 januari laat ze zo beetje het enige dat ogenschijnlijk nog puur natuur aan haar lichaam is, haar oogleden, grondig verbouwen. Omdat De Jong helemaal klaar is met publiciteit, mag u gezellig meekijken met de livestream.

Trouwens, een ooglidcorrectie en een bijstandsuitkering? Wij voorzien een schone taak voor de Rotterdamse bonnetjespolitie.

Alle artikelen geladen. Overzicht →