Barbie wil toch graag weer op tv komen
Entertainment

Barbie wil toch graag weer op tv komen.

Samantha 'Barbie' de Jong voelt zich blijkbaar helemaal thuis in de "nepwereld" die televisieland heet. De geverfde blondine heeft manager Jake Hampel gevraagd haar weer terug te brengen op de buis, want beter dan een bijstandsoutkierieng.

Nu kan het zo zijn dat het een vlaag van verstandsverbijstering betreft, zoals u weet wordt 'Barbie' momenteel behandeld. Of we dit verzoek dan ook serieus moeten nemen, hangt wellicht af van de toegediende dosis medicatie.

We willen u liever niet vertellen wat er allemaal verkeerd gegaan is in het leven van Samantha. Daar berichten vele andere media immers al over. Bovendien heeft de 'realityster' zich weer in een nieuwe relatie gestort. Ditmaal is ex-liefje en pornoster/pompbediende Rolf Tangel, eerder nog aan de kant geschoven, die opeens weer ten tonele mag verschijnen.

En Rolf heeft wilde plannen. Hij wil voorkomen dat hij wederom bij het oud vuil gedropt wordt en wil zelfs voor het eind van het jaar op zijn knieën voor Samantha. Moeten we daar iets van vinden? Nee. Of eigenlijk wel. Maar dat doet er niet toe. 

Voordat De Jong daadwerkelijk weer op televisie te bewonderen zal zijn, moet ze volgens Hampel eerst helemaal genezen. Van welke van de 893 problemen? Op mentaal vlak vooral. De zorg voor haar twee kids, momenteel bij vader Michael van der Plas en zijn vriendin, moet volgens de manager "altijd voorop staan."

Alle artikelen geladen. Overzicht →