Barbie zwanger van Tangel, pleegde abortus
Entertainment

Barbie zwanger van Tangel, pleegde abortus.

Manager 'Jake the Snake' predikte onlangs volledige rust voor zijn protegé Samantha 'Barbie' de Jong. Leuk hoor, zo'n verzoekje. Werkt alleen van geen kant wanneer mevrouw dan zelf weer overal *ben helemaal klaar met de media* en nergens interviews afgeeft.

Vandaag in roddelblaadje Privé klapt de Haagse geverfde blondine uit de school over haar relatie met pornoster Rolf Tangel. Ze doet daar een schokkende onthulling.

Tijdens de relatie bleek zij ongewenst zwanger te zijn geraakt van hem. De Jong noemt het zelf een 'ongelukje'. Nooit van voorbehoedsmiddelen gehoord die speciaal gemaakt zijn om dergelijke 'ongelukjes' te voorkomen?

Anyway, Samantha besloot abortus te plegen vanwege de instabiliteit van de relatie met Tangel. Ze dacht het kindje geen goed leven te kunnen bieden. Niet onwaar natuurlijk, geen kind wil geconfronteerd worden met een moeder die met spoed naar het ziekenhuis vervoerd wordt wegens overmatig drugsgebruik.

Na de ingreep besloot De Jong rust te zoeken door een weekje op vakantie te gaan naar ex-man Michael van der Plas. De echo waarop het kindje te zien was, hield zij bij zich in haar tas. Pijnlijk is dat zij in Torremolinos werd beroofd van haar tas en de echo dus kwijt is.

Alle artikelen geladen. Overzicht →