Barbieverzamelaar: 'Ik doe de haartjes en kleertjes'

Barbieverzamelaar: 'Ik doe de haartjes en kleertjes' 

20 juli 2023 - 15:25

Barbie is hotter dan hot en niet alleen onder kleine meisjes. Grote meisjes rennen in grote getalen naar de bioscopen in mooie roze outfits. Er zijn ook grote jongens die geen genoeg kunnen krijgen van de kleine poppetjes. Zo ook de 23-jarige Jarmo, hij is zo’n grote fan dat hij ruim 2.400 poppen heeft verzameld.

Het is voor Jarmo niet zomaar een hobby: “Ik ben een rusthuis voor ongewilde Barbies”. Zijn vriendinnen brengen hun oude Barbies en dan knapt Jarmo ze weer op. Hij maakt zelf de kleertjes en doet de haartjes. Zijn kamer staat vol met duizenden Barbies, het is een collectie waar menig meisje van droomt: “Ik had altijd al een fascinatie met mode en met vrouwelijke modebeelden en vrouwelijke schoonheidsidealen”. Dan is een Barbieverzameling natuurlijk een logische stap.

Overal waar je kijkt zie je Barbies, in alle soorten en maten: “Het is een soort kalender van het modebeeld”. De Barbieverzamelaar heeft niet alleen brave Barbies staan in nette kleertjes. Er staat zelfs een kinky Ken in zijn kamer met een grote piercing, de plek daarvan mag u zelf raden

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml