Barend van Deelen sluit zich op in Glazen Huis voor Vergeten Kind

Barend van Deelen sluit zich op in Glazen Huis voor Vergeten Kind 

02 november 2022 - 15:12

De dj's van 3FM Serious Request zijn bekend! Dit jaar staat Serious Request in het teken van Het Vergeten Kind en Barend van Deelen (van het PowNed-programma Barend en Benner) is één van de drie die zich laten opsluiten in het Glazen Huis in Amersfoort om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Samen met Sophie Hijlkema en Rob Janssen zal Barend in de week van 18 t/m 24 december jouw verzoekjes draaien tijdens 3FM Serious Request. Dit voor de 100.000 vergeten kinderen die opgroeien in gezinnen met heftige problemen. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden.

Dat willen wij natuurlijk niet en daar moet wat aan gebeuren. Het team van Het Vergeten Kind haalt kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overlaadt ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht, zodat ze uiteindelijk meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden, meldt 3FM.

"In het Glazen Huis intrekken is een droom die uitkomt. Ik voel me enorm vereerd en heb er vooral ook erg veel zin in. Dat we in actie komen voor Het Vergeten Kind maakt het voor mij helemaal af!", laat Barend weten.

Ook jij kan in actie komen of alvast een donatie doen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml