Barman overvallen filmhuis Zaandam dacht aan grap
Binnenland

Barman overvallen filmhuis Zaandam dacht aan grap.

Barman Bram Ipijn van filmhuis De Fabriek in Zaandam,die gisteren overvallen werd, was in de veronderstelling dat de dader een grap met hem uithaalde.

Toen het slachtoffer de thee stond bij te vullen, werd de deur met bruut geweld geopend. Een totaal in het zwart geklede man stormde naar binnen. Bram: " Hij schreeuwde dat hij me dood zou maken als ik hem niet al mijn geld zou geven. Ik en de mensen in het restaurant dachten dat het een geintje was."

Dat de overvaller geen grap maakte, bleek wel uit het feit dat hij na zijn geschreeuw achter het slachtoffer ging staan, waarna hij een mes op de keel van de barman zette. Toen de overvaller de inhoud van de kassa in zijn handen had, is hij naar buiten gerend. Hij liet hierbij een spoor van kleingeld achter.

'Gewoon weer aan het werk'

Barman Bram toont zich sterk en is vandaag 'gewoon' weer aan het werk gegaan: "Ik hoop het nooit meer mee te hoeven maken. We gewoon maar door, dat is de beste manier."

Mocht u iets vernomen hebben, dan kunt u zich uiteraard melden bij de hermandad. Het signalement van de dader luidt als volgt: ongeveer 1.75 meter lang en helblauwe ogen, zo weet NH.

Alle artikelen geladen. Overzicht →