Baudet mag niet in Groene Amsterdammer publiceren
Entertainment

Baudet mag niet in Groene Amsterdammer publiceren.

De Groene Amsterdammer, dat is een papieren tijdschrift voor Amsterdamse grachtengordelbewoners die D66 of GroenLinks stemmen. Daarvan zijn er zo'n 15.000. De oplage van De Groene Amsterdammer is ook zo'n 15.000, dus dat treft. 

Forum voor Democratie, dat is een politieke partij met momenteel twee zetels in de Tweede Kamer. De partij wordt geleid door de jonge Leidsche intellectueel dr. Thierry Baudet. De tweede zetel wordt bezet door strafrechtadvocaat Theo Hiddema.

Forum voor Democratie staat er in peilingen goed voor en is hard op weg de PVV te gaan vervangen.

De Groene Amsterdammer (D66/GroenLinks) vindt Thierry Baudet (FvD) stom. Want te rechts, te populistisch, te succesvol en niet cultuurmarxistisch genoeg.

Het FvD (FvD) vindt de Groene Amsterdammer stom want oud mediaal mediakartel, te links, te cultuurmarxistisch en te achterhaald partijkartel-deugend quasi-denken anno 1973.

Zoals de meeste cultuurmarxistische media plaats ook de Groene Amsterdammer regelmatig aantijgingen tegen Thierry Baudet (toch een beetje de nieuwe Pim Fortuyn als het op aantijgingen in de oude media aankomt). 

En zoals de meeste politici wil Thierry Baudet zich graag kunnen verdedigen tegen die aantijgingen. Nou, dat mág dus niet van de Groene Amsterdammer!

Dan weet u dat. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →