Baudet/Wilders-hater Anne Fleur vreest voor leven
Entertainment

Baudet/Wilders-hater Anne Fleur vreest voor leven.

Ach gossie. Arme Anne Fleur Dekker. Het miepje is naar eigen zeggen haar leven niet meer zeker wanneer zij in het openbaar haar linkse praatjes wil verkondigen.

Wat verschrikkelijk. Aan de andere kant: hoe zouden mensen zich voelen die van het door jou verheerlijkte Antifa-tuig een 'gepaste behandeling' ontvangen? Of politieagenten die, okee weliswaar zelf uitgelokt, bij een confrontatie met links-asociaal stenen en vuurwerk-salvo's op zich krijgen afgevuurd? Of Geert Wilders, die volgens jou wel '500 stenen' verdiende? Of Thierry Baudet, die jij graag een taart in zijn gezicht wil smijten?

Door dreigend anti-Anne Fleur geweld heeft het Internationaal Socialistisch Studentenoverleg (ISSO)besloten af te zien van de bijeenkomst '50 Shades of fascism', morgenavond in CREA. Dekker zou daar komen spreken.

Volgens Ewout van den Berg, woordvoerder van ISSO, doet "extreemrechts" er alles aan om de vrijheid van meningsuiting kapot te maken, door middel van het opvoeren van "bedreigingen en intimidatie" om hun politieke tegenstanders het stilzwijgen op te leggen. "Het lijkt een patroon dat tegenstanders van FvD daarbij in het bijzonder tot doelwit gemaakt worden."

Alle artikelen geladen. Overzicht →