Beau blaft gast af: 'Iedereen even zijn kop houden!'

Beau blaft gast af: 'Iedereen even zijn kop houden!' 

01 juni 2021 - 10:17

Dat is niet netjes hé? Als talkshowhost je gasten de mond snoeren, alhoewel het in dit geval misschien wel begrijpelijk is. Presentator Beau van Erven Dorens heeft gisteren in zijn programma BEAU zijn gast afgekapt door te zeggen dat 'iedereen even zijn kop' moet houden.

Het volgende was aan de hand: Beau had Florens van der Spek (die man van Jezus Leeft) uitgenodigd om samen met nog een paar gasten te babbelen over het vaccinatiebeleid en vooral de lage vaccinatiegraad op plekken als achterstandswijken en de Biblebelt. Van der Spek zelf leest alleen de Bijbel, gelooft heilig in het feit dat Jezus hem het eeuwige leven zal schenken en bovendien eet hij biologisch, dus heeft hij helemaal geen vaccin nodig om zich te beschermen tegen zoiets aards als coronavirusjes. 

Dit kon natuurlijk alleen maar fout gaan en al snel werd dan ook duidelijk dat een inhoudelijke discussie met deze man niet echt mogelijk is. Toen Beau het onderwerp wilde afronden bleef Van der Spek echter vrolijk doorpraten en daar was de presentator niet van gediend: "Iedereen even zijn kop houden!", riep hij gefrustreerd boven de discussie uit.

Gênant en de tafel probeerde hem nog te redden door maar een beetje lachen, maar Beau deed er nog een schepje bovenop: "Nee echt! Ik ben er helemaal klaar mee! Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden, moet je gewoon je mond een keer houden."

Niet hoe een fatsoenlijke presentator zich hoort te gedragen. Twitter ontplofte dan ook en Beau zegt nu op Instagram 'sorry': "Iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk. Maar we hebben het goed gemaakt en ik heb de Statenbijbel van hem gekregen!" 

Eind goed, al goed.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.