Bejaarde alcoholiste Bonnie St. Claire treedt stomdronken op
Entertainment

Bejaarde alcoholiste Bonnie St. Claire treedt stomdronken op.

Normale artiesten stoppen gewoon met optreden als ze de 65 zijn gepasseerd, en normale artiesten stoppen gewoon met achterlijk veel zuipen als ze de 55 en het voorstadium van Korsakov hebben bereikt, maar Bonnie St. Claire is nou eenmaal geen normale artiest, blijkt.

Daarom stond Bonnie (67, inclusief kapotte lever die het elk moment kan begeven) onlangs ladderzat op het podium om een Amy Whinehousje te doen voor het geschokte publiek dat bestond uit boeren, burgers en buitenlui dat zich had verzameld in het pittoreske Nuenen. Die nu leeglopen in het AD, de gezelligste gezinskrant van Nederland.

Bonnie stond vorige maand ook al ergens ladderzat op het podium, maar dat weerhoudt haar er niet van te blijven beweren dat ze haar alcoholproblemen heeft overwonnen. Bovendien ontkent haar management alles en is het allemaal 'laster'. 

Bonnie is trouwens getrouwd met een toyboy, wat weer helemaal niets heeft te maken met haar ladderzatte optredens maar het is wel zo leuk om dat ook nog even door te duwen. Het is toch zomer. Roseetje iemand?

Alle artikelen geladen. Overzicht →