Bejaarde Brit: Fuck Benidorm, want te Spaans
Raar

Bejaarde Brit: Fuck Benidorm, want te Spaans.

Een 81-jarige Brit die vermoedelijk al zestien jaar vakantie viert, heeft haar extra vakantie in Benidorm compleet in duigen zien vallen. In een hele klachteninventarisatie gericht aan reisorganisatie Thomas Cook steekt de vrouw flink van wal over wat er volgens haar allemaal verpest is.

Volgens de vrouw zaten in hotel Poseidon Palace 'teveel Spanjaarden'. "Kunnen die mensen niet ergens anders op vakantie?", vraagt de vrouw zich in haar opstel af. Naast de aanwezigheid van Spanjaarden in Spanje was ook het Spaanse eten in Spanje en het op Spanjaarden gerichte entertainment niet wat de vrouw voor ogen had. De vrouw sluit af met de zin dat haar hele vakantie "geruïneerd" is.

Thomas Cook heeft de klaagzang (ook de ligging van haar kamer voldeed niet aan de wensen, daarnaast zou ze niet op de hoogte zijn gesteld van een vluchtwijziging en de vrouw zou de hele vakantie alleen maar gehuild hebben) voor kennis aangenomen en besloten de vrouw een schadevergoeding te geven van zo'n zeshonderd euro. De vakantie kostte de vrouw om en nabij de 1.300 euro.

Alle artikelen geladen. Overzicht →