Bejaarde verjaagt Oost-Europeanen uit woonkamer
Binnenland

Bejaarde verjaagt Oost-Europeanen uit woonkamer.

Een bejaarde vrouw uit het Overijsselse Tubbergen heeft gisteren vier of vijf inbrekers uit haar huis aan de Uelserweg het hazenpad laten kiezen door op de knop van haar gezondheidsalarmering te drukken.

Toen de vrouw rustig voor de buis zat, stond er rond 20.30 uur pardoes een vrouw van rond de veertig jaar met met een Oost-Europees uiterlijk in de woonkamer. Verrassing! De vrouw wilde graag even met de huiseigenaresse spreken. De pittige dame kon het binnensluipen zonder toestemming op zijn zachtst gezegd niet erg waarderen en zei: "Hier ben ik niet van gediend, d'ruut!"

Op het moment dat de bejaarde vrouw de woorden uitsprak, bleek er zich naast de onbekende vrouw ook nog een onbekende jongen in haar huis te bevinden, die rustig in een stoel in de serre zat. Ook hij wilde graag even een woordje spreken met de oude vrouw, zo weet RTV Oost.

Kookpunt

Toen ze de jongen vertelde dat hij ook moest opdonderen hoorde ze een deur opengaan. Naast de twee insluipers bleken er nu nog meer ongenode gasten in haar onderkomen te zijn. Op dat moment bereikte de 85-jarige haar kookpunt en drukte zij op de knop van de persoonsalarmering. Ze gaf de insluipers te verstaan dat de politie gealarmeerd was, waarop deze besloten om de pijp aan Maarten te geven en met een nog openstaande kofferbak haastig de straat uit te rijden. Mocht u dit tafereel hebben aanschouwd, kunt u uw tip(s) melden bij de hermandad.

Alle artikelen geladen. Overzicht →