Bekende coronademonstrant Max van den Berg opgepakt bij huis Hugo

Bekende coronademonstrant Max van den Berg opgepakt bij huis Hugo 

17 december 2021 - 13:52

De 27-jarige coronademonstrant Max van den Berg kan zich niet helemaal vinden in het coronabeleid van Hugo de Jonge en bezoekt daarom regelmatig demonstraties. Gisteren ging hij zelfs naar zijn huis, naar eigen zeggen om even met de dem. Zorgminister te babbelen. Hij werd opgepakt door de politie maar is weer op vrije voeten.

Hij zou verschillende keren hebben aangebeld en de boel gefilmd hebben via een livestream op Facebook, maar wat er verder precies gebeurd is, is onduidelijk: "Rondom woningen van politici is meer en verscherpte controle, hij deed vervelend en werd aangehouden", aldus een politiewoordvoerder tegenover Hart van Nederland

Hij kwam "verhaal halen" en wilde in gesprek. De betoger kreeg echter nul op het rekest, via de intercom zou hem geantwoord zijn dat een gesprek er niet inzat. Naar eigen zeggen is hij nadat hij werd opgepakt door de politie drie uur lang vastgehouden en was dat "geen pretje". De Jonge is trouwens volgens hem wel "een massamoordenaar" en Max himself wordt geleid door God. En hij heeft niet gegeten. Dat u het weet.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml