Bekir E.: Jos B. is knuffelpedo van de afdeling

Bekir E.: Jos B. is knuffelpedo van de afdeling 

15 oktober 2021 - 15:08

Tja, moet je het woord van de ene moordenaar over de andere wel vertrouwen? Bekir E., het heerschap dat is veroordeeld voor de moord op de 16-jarige Rotterdamse scholiere Hümeyra, stond vandaag in de rechtbank te getuigen over Jos B., met wie hij gezellig samen achter de tralies zat in Vught. Hij noemt Jos B. de "knuffelpedo" van de afdeling (want iedereen mag hem!) en, nog belangrijker: hij zou tegenover Bekir de moord op Nicky Verstappen bekend hebben.  

"Volgens E. heeft B. in totaal vier keer een bekentenis tegen hem afgelegd, zowel over het doden als het misbruiken van Nicky. Het was zijn advocaat Yehudi Moszkowicz die hem erop wees dat B. altijd de verdenkingen tegen hem heeft ontkend. E. heeft vervolgens naar eigen zeggen nagedacht of hij ermee naar de politie zou stappen, omdat 'snitchen' niet gewaardeerd wordt. Maar hij meent hiermee het juiste te doen."

Juist, dat zal vast wel... Overigens noemde Bekir zijn voormalige maatje ook "gestoord" en "narcistisch", dat laaste toevallig ook de kwalificatie die deskundigen aan Bekir zelf gaven. Dus hij zal wel weten wat dat inhoudt. Jos B. ontkent de boel natuurlijk (en nog steeds) en schudde tijdens het proces zo nu en dan zijn hoofd of trok zijn wenkbrauw op. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml