Belangrijkste vraag wordt door MSM vermeden

Belangrijkste vraag wordt door MSM vermeden 

15 mei 2021 - 09:59

Terwijl de MSM zich storten op het vertrek van Van Haga en co bij Forum voor Democratie, op Baudet die zich kiplekker voelt na een griepje, op het theater in de ballenbak waar Jan Paternotte huiliehuilie doet omdat Baudet hem een schouderklopje geeft, wordt het leed van honderdduizenden Nederlanders genegeerd: patiënten zónder Corona maar mét een zorgbehoefte.

Werden depressies onder jongeren en hun zelfmoordpogingen al genegeerd, gebagatelliseerd en vooral onder het tapijt geveegd, nu zijn het de vanwege corona uitgestelde operaties waarover gezwegen moet worden. En dat terwijl een voorzichtige schatting uitwijst dat 140.000 operaties uitgesteld zijn het afgelopen jaar. Dat is anderhalf tot twee jaar uitstel. Alsof je voor je lol een nieuwe knie nodig hebt en je daar lachend anderhalf jaar op kunt wachten. Ophef? Nihil. Zorg? Nihil. Urgentie? Nihil. Media richten zich op datgene wat scoort in ophef: Baudet en co. Clickbaits en kijkcijfers, de rest van Nederland kan stikken. Wie denkt dat de toeslagenaffaire het enige moment is waarop de overheid de burgers in de steek laat, leeft in Lalaland. De onwetendheid wordt mede mogelijk gemaakt door de MSM. Het boeit niet, die 140.000 uitgestelde operaties, kerona is allesoverheersend. Tenzij het om Baudet gaat, dan mag kerona wél zendtijd inleveren.

140.000 Nederlanders die door de overheid aan hun lot worden overgelaten – iets waar de overheid met de dag beter in wordt. U heeft zorg nodig? Had je maar kerona moeten hebben, doei! Het gejank over ‘druk op de zorg’ wordt al een jaar braaf geëchood door de MSM. Dat de zorg onder Rutte en co is afgeschaald naar dit niveau wordt genegeerd. Zoals ook genegeerd wordt dat het afgelopen jaar geen enkele actie is ondernomen om de zorg permanent te verbeteren. Wél miljarden naar idioterie als fieldlabs en testevenementen, niets naar de zorg. O nee, wacht, 200 euro krijgen de helden van de zorg. MSM reageert wél verontwaardigd over een schouderklopje van Baudet aan Paternotte, maar deze fooi wordt zonder probleem geaccepteerd. Geen wonder dat politici ‘de druk op de zorg’ zonder in durven zetten voor beteugeling van ons gedrag, MSM zal het nooit hebben over de minachting vanuit de politiek voor diezelfde zorghelden. Ja die 200€ fooi zal helpen bij het wegwerken van de 140.000 uitgestelde operaties, wat denk je zelf Hugo? Mark? Wopke?

140.000 Nederlanders zijn niet geopereerd het afgelopen jaar. Geen knie- of heupoperaties, geen operaties van kinderen met aangeboren afwijkingen, gewoon, maandelijks zo’n 20.000 minder operaties. Die haal je niet zomaar in. Sterker nog: die haal je helemaal niet in. Zoek het lekker uit met je ziekte, je afwijking, je pijn. De boodschap van dit kabinet is dat je maar kerona had moeten hebben. Uiteindelijk kunnen we allemaal stikken: is het niet aan corona, dan wel aan dit beleid.

En uiteraard wordt de belangrijkste vraag vermeden door de MSM: hoeveel van die 140.000 uitgestelde zorgpatiënten gaan dit uitstel eigenlijk overleven? Journalistiek bedrijven, de macht controleren, burgers beschermen en informeren – het zijn echo’s uit een ver verleden. Of zoals een arts me van de week zei: B.C. staat tegenwoordig voor ‘before covid’. Gelukkig kunnen MainStreamMedia zich voor, tijdens of na Covid altijd nog wenden tot die enige zekerheid die van alle tijden is: Baudetbashen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.