Belgisch bedrijf maakt moslims ziek, is daar blij mee 

26 april 2018 - 14:00

Suiker, weet u wat dat met uw lichaam doet? Weet u welke kwalen daar naast ziekelijke dikheid aan vast kleven? Vast wel, daar gaan we niet over uitweiden verder. Des te opmerkelijker is het dat het Belgische bedrijf Tiense suiker klandizie vergaart onder moslims door hen een product aan te bieden dat in versnelde fase ziek maakt.

Het bedrijf heeft speciaal voor theeslurpend volk een megaklont genaamd 'Shukr' (Arabisch voor dankbaarheid) op de markt gebracht. Handig voor in die ekte Arabische theepot natuurlijk, bevat extra extra extra veel suiker en door drie aangebrachte groeven vertraagt het smeltproces. Ik vind helemaal mooi.

Maar waarom focust Tiense Suiker zich nu eigenlijk op moslims? "We zien een stijgende diversiteit van culturen binnen de bevolking, en daartoe behoren nieuwe noden waar we als belangrijke speler moeten op inspelen", aldus Dominique Demets van de Tiense Suikerraffinaderij.

Dat die iftar houdende politieagenten het dus wel ff in hun oren knopen als zij niet in ongenade willen vallen door de verkeerde suikerklontjes mee te nemen. Ook raden we beroepstheedrinker Job Cohen aan dit product mee te nemen bij zijn volgende moskeebezoek.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie