Belgische buren metaalstompen homo's halfdood
Buitenland

Belgische buren metaalstompen homo's halfdood.

Hadden we zó gehoopt op positief nieuws, want daar staan wij eigenlijk voor. Het zit er helaas weer niet in vanmorgen. In het Belgische Gent zijn twee homofielen tot moes gemept met een metalen voorwerp. Door hun buren.

De politie vermoedt dat de buurman en buurvrouw het al een tijdje voorzien hadden op de twee. Zo werd het stelletje regelmatig geterroriseerd in de vorm van discriminatie.

Gisteren liep het volledig uit te hand, toen de vrouw begon te schelden er een woordenwisseling kwam op de parkeerplaats voor hun appartementencomplex. Toen de vrouw op een van de mannen spuugde, ontstond er een handgemeen. Nouja, 'handgemeen'. De man en de vrouw sloegen met een metalen voorwerp op de slachtoffers in.

Gebroken ruggenwervels en mogelijk schedelbreuk

Die liepen hierbij onder meer gebroken ruggenwervels en hoofdletsel op. Gekeken wordt of er sprake is van een schedelbreuk. Beiden liggen in het ziekenhuis. 

De politie heeft inmiddels bevestigd dat het om gaybashing gaat. Een regelrechte moordaanslag op de geaardheid van twee onschuldige mensen. De daders zijn bekend bij de politie, maar zitten nog niet vast.

Fijn, dat tolerante Europa. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →