Superfans adoreren hun idool, vergiftigen hem 

08 februari 2018 - 15:38

Tja, als een God aanbeden worden door je fans kan soms levensgevaarlijk zijn. De 34-jarige Belgische zanger Andrei Lugovski kan er inmiddels over meepraten, hij moest het bijna met de dood bekopen toen hij deze week vergiftigd werd met de stof thallium. Hij ligt nog steeds in het ziekenhuis.

Thallium is het dodelijke bestanddeel van rattengif en volgens Het Laatste Nieuws wijst alles erop dat drie vrouwelijke 'superfans' de stof hem hebben toegediend. De vrouwen zouden verdacht vaak in de buurt van de zanger zijn gesignaleerd.

Ook is er een ander, niet te missen feit dat niet genegeerd kan worden (Anne Fleur kom er maar in): "Vrouwen proberen vaker dan mannen iemand met gif om te brengen", aldus een bron van de politie aan de krant. Daarnaast komt het vaak voor dat bloedfanatieke fans doorslaan, 1 en 1 = 2 zoals u weet.

Lugovski is in België bekend nadat hij in 2007 de finale haalde van het programma Idols, bij onze zuiderburen keurig 'Idool' geheten. Omdat u als echte Nederlander waarschijnlijk alsnog nog nooit van deze man gehoord heeft, hieronder een optreden van hem:

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie