Ben Saddik: Ik ben te sterk voor Rico
Sport

Ben Saddik: Ik ben te sterk voor Rico.

Jamal Ben Saddik, die afgelopen zaterdag alle hoeken van de boksring te zien kreeg en in de vijfde ronde door Rico 'The Prince of Kickboxing' knock-out werd gemept, weet van geen ophouden.

Ondanks dat de hele wereld heeft kunnen zien hoe het is afgelopen met de man die voor de wedstrijd meer praatjes had dat er uiteindelijk daden uit zijn handschoenen kwamen, heeft u het volgens de hoofdpersoon allemaal verkeerd gezien.

Ben Saddik is namelijk de ├ęchte vechter. De Marokkaanse Belg acht zichzelf op alle fronten, uitgezonderd conditie, beter dan Rico Verhoeven. Zo stelt hij sneller, sterker, ja eigenlijk gewoon algeheel superieur aan Rico Verhoeven te zijn.

Sure, Jamal. Duizenden mensen hebben kunnen zien hoe sterk je was. In de eerste twee rondes dan. Beetje jammer dat het gevecht nog drie rondes duurt. Dat is niet iets wat een uurtje voor de start duidelijk werd, nee dat was al ruim voor het gevecht bekend.

Alhoewel Ben Saddik zegt al klaar te zijn voor een rematch, want heeft 'geen schrammetje overgehouden aan het gevecht, gaat hij toch maar aan zijn conditie werken. Want als Ben Saddik eenmaal het conditionele niveau van de wereldkampioen heeft bereikt, "is Verhoeven kansloos."

Ben Saddik klaart Rico bij rematch?
No chance
Zeker, die sloopkogels mollen Rico
Survey Maker
Alle artikelen geladen. Overzicht →