Berlusconi, bekend van bunga bunga-feestjes, overleden

Berlusconi, bekend van bunga bunga-feestjes, overleden 

12 juni 2023 - 11:22

Silvio Berlusconi is niet meer. Hij is op 86-jarige leeftijd overleden. Berlusconi kennen we natuurlijk allemaal van de bunga bunga-feesten, maar ook als vastgoedondernemer, oud-premier van Italië, ex-eigenaar van voetbalclub AC Milan, belastingontduiking, banden met de Siciliaanse maffia, huidig voorzitter van voetbalclub Monza én leider van de centrumrechtse regeringspartij Forza Italia. 

Kortom, hij was een druk bezet man. Afgelopen vrijdag werd hij opgenomen in het San Raffaele-ziekenhuis in Milaan. Enkele weken geleden lag hij ook al in het ziekenhuis. Hij had een longinfectie als gevolg van chronische leukemie en moest anderhalve maand in het ziekenhuis blijven.

Berlusconi worstelt al jaren met een broze gezondheid. Dat weerhield hem er niet van om er af en toe lekker los te gaan. Bijvoorbeeld tijdens zijn bunga bunga-feesten, wilde party's waar hij jonge vrouwen in zijn villa uitnodigde om seksuele rollenspellen te spelen. Niemand minder dan zijn mattie de Libische leider Khadhaffi zou hem de 'regels' van bunga bunga hebben uitgelegd.

Daar weet de destijds 17-jarige 'buikdanseres' Ruby alles van. Hij zou in ruil voor geld en juwelen seks met haar hebben gehad. Zelf ontkende meneer natuurlijk alles, en hij werd ook meerdere malen vrijgesproken. Bijvoorbeeld afgelopen februari nog. Gelukkig kon hij ook met honderden miljoenen euro's smijten voor de beste advocaten, dat helpt natuurlijk. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml