Bernie Sanders <3 Hillary Clinton
Buitenland

Bernie Sanders <3 Hillary Clinton.

WAARSCHUWING: dit bericht bevat informatie die door linksmensen als schokkend kan worden ervaren. Bernie Sanders heeft vandaag officieel zijn steun uitgesproken voor de Amerikaanse presidentskandidate Hillary Clinton. 

"Secretary Clinton heeft het Democratische nominatieproces gewonnen, en daar feliciteer ik haar mee", aldus de man die Clinton nog niet zo lang geleden versleet voor de slet van Wall Street. Sanders zegt samen met Clinton te gaan strijden tegen het eind der tijden (i.e.: een Trump presidentschap), aldus The Hill.

"Hillary Clinton zal een uitstekende president zijn en ik ben er trots op dat ik hier vandaag met haar sta." Sanders' ommezwaai verdiende Clinton door op enkele beleidspunten overstag te gaan. Zo zal ze strijden voor de verhoging van het minimumloon en jaren '30-achtige infrastructurele projecten. 

Clintons Republikeinse tegenstrever, de zelfverklaarde miljardair Donald Trump, reageerde direct. "Bernie is nu officieel een onderdeel van het corrupte systeem." Subtiel, Donald.

Alle artikelen geladen. Overzicht →