Beslag op winkel Meneer Kaktus en kindbruid  

27 juli 2017 - 15:25

Het zit de sympathieke kindervriend annex presentator Peter Jan Rens (66) en zijn blozende bruid Virginia (23) niet mee: na een serie faillissementen is er beslag gelegd op de kledingzaak van Virginia te Leerdam.

De jonge onderneemster had buiten de curator gerekend, die onder meer een huurschuld van 10.000 euro op het pasgetrouwde stel vorderde. 

Ook pakten donkere wolken zich samen boven het showbizzduo toen hun voormalige vriend, positiviteitsgoeroe, charmeur en allround toonbeeld van elegantie en klasse Emile Ratelband hem voor de rechter sleepte en failliet liet verklaren voor een schuld van zesduizend euro. Ratelband stond zelfs met een paparazzofotograaf voor het huis van Peter Jan en zijn Virginia, vermoedelijk om de ruzie in alle rust en discretie uit te praten.

De beslaglegging op de winkel komt voor het stel op een zeer ongelegen moment, hun realitysoap is wegens tegenvallende kijkcijfers van de buis gehaald en ook de geplande emigratie naar Turkije staat op losse schroeven; van de curator zullen de twee en hun dochtertje Djelisa het land niet mogen verlaten.

Er is één lichtpuntje in deze hele situatie: Virginia is in blijde verwachting van een tweede dochtertje, dat in oktober het levenslicht zal zien.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie