Bestaan geesten echt? 'Dat is wel wel creepy'

Bestaan geesten echt? 'Dat is wel wel creepy' 

30 juni 2023 - 10:31

In deze aflevering van URBEX gaat Reinout samen met urbexvrienden Eddy en Mark ghosthunten in een verlaten klooster. De urbexers gaan op zoek naar spookachtige locaties, om paranormaal contact te maken. Het klooster is al verlaten sinds 1990 en heeft een heftig en bizar verleden.

Eddy is ervan overtuigd dat er geesten bestaan en heeft allerlei mooie en vernuftige spulletjes meegenomen om in contact te komen met het bovennatuurlijke. Op één van deze apparaatjes horen ze het woord: “non”. En dat vinden de jongens uiterst opmerkelijk: “Hier hebben allemaal nonnen gezeten natuurlijk in het klooster. Dus dat is wel creepy”. Mark heeft zelfs het gevoel in contact te zijn met de geesten: “Er is wel echt een gesprek met een entiteit, een geest. Dat is waar je eigenlijk voor aan het onderzoeken bent”.

In het klooster zijn de meest vreselijke dingen gebeurd: “De historie die hier in de muur zit. In die tijd werd veel gebruik gemaakt van een bepaalde ingreep. Dat was eigenlijk door twee gedeeltes van de hersenen bij mensen te scheiden zodat er geen overdracht meer zou komen tussen bepaalde signalen en dat had dan met de psychiatrie te maken”. Het doel van Mark is om te onderzoeken of meer is dan de mensen denken. Zij zijn er in ieder geval van overtuigd dat er meer is. Bekijk de aflevering om het zelf te ontdekken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml