Beste talkshow

Beste talkshow 

07 september 2020 - 13:45

De beste talkshow op de Nederlandse televisie is tegenwoordig ‘De Vooravond', gepresenteerd door twee toptalenten, Fidan Ekiz en Renze Klamer. Zouden die het met elkander doen? Dus bijvoorbeeld dat een uur voor de opname begint Renze Klamer in z’n loge ‘Grand Hotel Europa’ van Ilja Leonard Pfeiffer zit te lezen, waaraan hij begonnen is in februari en hij raakt er maar niet doorheen, zo’n vervelende kutroman vindt hij het, en hij slaat het boek dicht, kijkt op z’n horloge, en denkt: shit, nog een uur wachten, ik ga even bij Fidan kijken hoe zij zich voorbereidt.

En hij gaat naar de loge van Fidan Ekiz, opent op een onbeleefde manier zonder kloppen de deur, en Fidan Ekiz staat op het punt om haar jurk aan te trekken, met andere woorden thans staat ze daar in haar volle glorie in beha en slip, en verdomd, daar wordt die hele Renze Klamer me daar toch geil, zo geil heeft hij het in geen weken meer gehad, en het spreekt vanzelf dat hij meteen denkt: nou, Fidan staat daar half naakt zodat ze evengoed geheel naakt kan zijn, en hij zegt: ‘Fidan, weg met die lingerie, hier komt Renze met z’n olifantenpikkie!’ en van het een komt het ander.

Let op, dit is louter een speculatie van mij, mede omdat het in de televisiewereld een bekend gegeven is dat iedereen zomaar op iedereen duikt, leer mij de televisiewereld kennen, ik kom al in tv-studio’s sinds 1982, en de figuren die daarin loslopen, die houden zich niet in als het om een seksueel avontuur meer of minder gaat. M’n tienduizenden fans zullen zich afvragen: ‘Heeft U derhalve in de tv-wereld ook seksuele avonturen beleefd, meneer Brusselmans?’ Ik zou liegen als ik beweer dat dit niet zo is. Meestal ging het om erotische aanvaringen met redactiesecretaresses, productiemedewerksters, make-upartiestes en dat soort gajes, maar ik heb ook een paar keer de blote bloemetjes buitengezet met bekende vrouwen, die net als mij in talkshows en bij quizzen en dergelijke shitprogramma’s als gasten opdraafden.

Wie het waren houd ik nog een tijdje geheim, maar je zou ervan opkijken hoeveel beroemde Nederlandse troela’s met mij wilden rollebollen. Ik kan alvast zeggen dat de jongste 17 jaar was en de oudste 64 jaar, al zag die ouwe doos er nog redelijk goed uit, en ze had geen spataderen, cellulitis, al te zeer nederhangende tieten etc. Die van 17 jaar had wel cellulitis, maar daar trok ik me geen bal van aan, al was ze een aap met een hoed op geweest dan had het me ook niet kunnen schelen, ik was die keer zo bezopen dat ik het verschil niet meer kende tussen de knieën van m’n sekspartner en m’n eigen ellebogen.

Maar goed, ooit ga ik over dit soort dingen een autobiografisch boek schrijven, en ondertussen wil ik simpelweg poneren dat ‘De vooravond’ werkelijk een schot in de roos is, met een begenadigde presentatie door Ekiz en Klamer, met boeiende praatgasten, met een schitterend decor, met een enorme vaart, met geen enkel dood moment, met een lach en een traan en dan vooral een lach want met name Fidan Ekiz is een zeer grappig kippetje, en een magnifieke vondst is het om ook muziek aan bod te laten komen in de show, zodat een paar ondergesneeuwde artiesten hun repertoire live en rechtstreeks kunnen oppoetsen.

Men was vooraf bang dat voor ‘De Wereld Draait Door’ geen gepaste vervanger gevonden zou kunnen worden, maar dank zij ‘De Vooravond’ zijn we ‘De Wereld Draait Door’ al lang en breed vergeten.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.