Betogers urineren ongestraft op Leidseplein 

22 september 2017 - 21:24

Okee, je kunt vinden wat je wil van de uitspraak in de inmiddels veelbesproken vrouwenplaszaak, maar houd dan vervolgens de eer aan jezelf. Iets met eigenwaarde. Tien kijk-ons-eens-opstandig-zijn feministen hebben vanavond onder begeleiding van een jostie sambaband massaal hun broekje laten zakken in het centrum van Amsterdam.

Om wat te doen? Nou gewoon, laten zien dat ze het niet eens zijn met de wilplasboete die urineterreur-kopstuk Geerte Piening onlangs kreeg. En dus lieten zij hun opgespaarde lichaamsvloeistoffen olijk over de straatstenen sijpelen.

De dames zijn, ondanks u dat misschien wel denkt bij het horen van dit nieuws, niet achterlijk en troffen gerichte voorbereidingen om de terreuractie zo succesvol mogelijk te laten verlopen

Zo lieten zij zich voor de actie vollopen met bier of water en droegen zij gele ballonnen bij zich waar 'de laatste druppel' op stond gekalkt.

Overigens weer een mooie bijkomstigheid: de platte pet sloeg het stompzinnige ludieke tafereel met hun armen over elkaar gade en deed niets. Consequent handelen is blijkbaar nog niet in het grote politiewoordenboek opgenomen. Of misschien moest er via 48 personen eerst toestemming worden gevraagd.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie