Bewijs: Amsterdam inderdaad open inrichting
Binnenland

Bewijs: Amsterdam inderdaad open inrichting.

Ons van Powned zeikt dan wel graag Limburg enzo af, maar eigenlijk zijn we jaloers. Jaloers op de Hele Normale Mensen, echte mensen, gezond van geest en gedrag, die in pittoreske landelijke gebieden als Limburg, Brabant, Edam en Zeeland wonen. Wij wonen namelijk in Amsterdam en dat is een openluchtgesticht. Waarvoor nu keihard bewijs is.

Lees maar: "Driekwart van de Amsterdammers is voor het terugdringen van roken in de openbare ruimte. Zoals bijvoorbeeld speeltuinen, zwembaden en terrassen."

In Limburg praten ze raar maar zijn ze wel vrij. In Zeeland hebben ze Blöf groot gemaakt maar houden ze niet van dwingelandij. In Brabant krijg je Bonnie St. Claire op het durpsfeest maar je mag er wel gewoon roken en zuipen. In de achterhoek heb je bier en tieten, niemand die er wat van zegt en in Rotterdam wonen Amsterdammers die wél gewoon een normale baan hebben en wél gewoon onderscheid mogen maken tussen mannen en vrouwen.

Maar in gesticht Amsterdam willen ze dat de overheid het roken in de buitenlucht gaat verbieden! En dat terwijl vrijwel alles reeds verboden is in Amsterdam (tenzij het iets te maken heeft met genderneutrale homoseksualiteit want dan mag alles).

Vraag die rest: welk openluchtgesticht is erger? PvdAmsterdam dat roken in buitenlucht wil verbieden? Of D66 Haag dat het eten van donuts wil verbieden?

Als u die vraag even beantwoordt verhuizen wij ondertussen naar Limburg. Gezellig Kerkrade of Sittard. Alaaf!

Wat is erger? Amsterdam of Den Haag?
Amsterdam, want buiten roken verbieden
Den Haag, want eten van donuts verbieden
Beiden, want ik woon toch in de provincie
surveymaker
Alle artikelen geladen. Overzicht →