Dronken moslima verzon aanval Trump-fans 

15 december 2016 - 20:02

De politie van New York heeft een 18-jarige Amerikaanse studente opgepakt voor het hoaxen van een agressieve confrontatie met aanhangers van president-elect Donald Trump. Yasmin Seweid (18) beweerde dat ze door drie boze mannen was belaagd om haar islamitische geloof, een verhaal dat verzonnen bleek om een avondje drinken in de stad te verhullen voor haar ouders. 

De imaginaire woeste Kaukasiërs zouden de schaamhaarculturele meid "een terrorist" hebben genoemd die "moest oprotten uit dit land". Ook trachtten ze haar hoofddoek af te rukken, zei Seweid, wier "hart brak" omdat niemand ingreep toen ze "werd belaagd door die walgelijke varkens". De politie kreeg achterdocht omdat er geen getuigen of beveiligingscamerabeelden waren van het voorval, dat op 1 december 'plaatsvond' in de metro van de Grote Appel. 

Afgelopen vrijdag werd Seweid korte tijd vermist. Later bekende ze tegenover justitie de metro-aanval te hebben verzonnen om een fittie met haar ouders te vermijden. Dat is niet gelukt, blijkt uit het bericht van de BBC. Toen ze hijab-loos voor de rechter verscheen was haar hoofd kaalgeschoren, iets dat zij onder dwang van paps en mams had moeten doen.  

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.