BIJ1 helemaal foetsie in Rotterdam

BIJ1 helemaal foetsie in Rotterdam 

03 augustus 2023 - 15:19

BIJ1. U denkt natuurlijk dat die partij vooral bestaat uit Sylvana Simons en naast op het Binnenhof vooral actief is in ons hoofdstedelijke paradijs Amsterdam, maar ook in explosiehoofdstad Rotterdam kennen ze een BIJ1. 

Althans, die partij zit officieel in de gemeenteraad met twee zetels. Maar de raadsleden - genaamd Michantely de Jong en Mieke Megawati - zijn foetsie, al maanden. En als ze er wel zijn hebben ze niet echt een actieve houding. Sinds maart diende de fractie geen enkele motie of schriftelijke vraag meer in.

Wat is er allemaal aan de hand? BIJ1 moet toch keihard allerlei dingen roepen over 'racisme' bij de Rotterdamse politie en klagen over de 'toxische mannelijkheid' van burgervader Aboutaleb? Waarom is het zo stil?

Nou, beide raadsleden zijn in het begin naar eigen zeggen iets te hard van stapel gelopen en nu zitten ze ziek thuis. Helemaal over de toeren nu ze erachter zijn gekomen dat ze niet voor de politieke arena gemaakt zijn. Is voor de twee vrouwen niet leuk natuurlijk. Gelukkig bestaat die partij binnenkort niet meer, dat scheelt.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml