Bilal en Oussama geen pedofielen, maar domme jongens

Bilal en Oussama geen pedofielen, maar domme jongens 

26 maart 2021 - 11:11

Tot afgelopen week had ik nog nooit van Bilal Wahib en Oussama Ahammoud gehoord; geen Videoland, geen Mocro Maffia. Een blik op de stralende koppies van beide mannen in betere tijden en je weet: Nederland valt voor deze gasten met die mooie smiles en uitstraling vol leven.

Das war einmal.

Media speculeren en oordelen in alle toonaarden over het gedrag van beide acteurs, over hun domheid en over de nóg dommere reactie na de vijf seconden die ook hun levens veranderden. Gretig wordt melding gemaakt van het verbreken van zo’n beetje alle contracten die ze hadden. Nog gretiger wordt vermeld dat de politie de zaak in behandeling heeft genomen als kinderporno. Bilal en Oussama zijn geen pedofielen, het zijn twee intens domme jongens. Waar die domheid vandaan komt, weigert ieder normaal denkend mens uit te spreken. Laat ik het dan maar doen:

Eén woord, twee lettergrepen: islam.

De een na de ander succesvolle Marokkaan haast zich om de jongens te veroordelen, want het zal toch niet zo zijn dat iemand de islam erbij zal halen? Dat iemand zal zeggen dat moslims pedofielen zijn? Op wonderbaarlijke wijze onthoudt de Main Stream Media zich van deze gevolgtrekking. Wat geen zegen is: pas als je een probleem benoemt, kun je het oplossen en voorkomen. Laat mij die iemand dan maar zijn: het concept ‘bloot’ is binnen de schaamtecultuur die islam heet, beladen. Bloot bestaat niet, bloot hoort niet, bloot is vies, weg met bloot. Dat na het sporten met de onderbroek aan wordt gedoucht is inmiddels ‘normaal’, maar hey, sinds wanneer dan?! Sinds islamitische jongeren mee sporten. Dat ze hun onderbroek aanhouden wordt vertaald als preutsheid, maar preutsheid is iets anders dan schaamtecultuur. Niemand die het uitspreekt, niemand die er naar durft te vragen, laat staan veroordelen.

Binnen een schaamtecultuur bestaan blote mensen niet. Als je die ziet, moet je ze uitlachen, schamen ze zich niet dan?! Hoe durven ze! Bloot is niet alleen poedelnaakt, maar geldt ook voor kleding – vooral van vrouwen. Te veel bloot is een schande, schaam je! Vernederen en uitlachen is de kern als het om bloot gaat. Volksstammen islamitische jongeren hebben een verknipte relatie met bloot, seks en seksualiteit. Iedereen bejubelde Lale Güls debuut ‘Ik wil leven’ waarin ze de beperkingen van opgroeien in een islamitisch gezin beschrijft, maar niemand benoemt dat er duizenden Lale Güls zijn die mentaal mishandeld worden, die een split personality ontwikkelen en er een dubbelleven op nahouden waarin ze doen wat normale (Nederlandse) jongeren doen: zich seksueel ontwikkelen en omgaan met het andere geslacht. Niemand benoemt dat deze jongeren opgroeien met een verknipt beeld van bloot en seks. Binnen de islam worden niet alleen meisjes mishandeld, jongens ook. Bloot is onbeschaamdheid, seks bestaat niet en seksualiteit is iets wat anderen, de niet-moslims, de Nederlanders hebben. Bloot en seks zijn ‘niet normaal’ en ‘dus’ grappig. Als je geen morele blootantenne hebt, als je geen weet hebt hoe het is om ‘normaal’ met bloot en seks om te gaan, is het ‘normaal’ om te willen lachen om andermans piemeltje.

Ik heb er alle vertrouwen in dat de twaalfjarige verstandige ouders heeft, die hem uitleggen dat hij niets fout heeft gedaan. Dat hij in een gezonde omgeving opgroeit, waarin deze vijf seconden niet tekenend zullen zijn voor zijn leven. Ik vertrouw op de veerkracht van twaalfjarigen, op hun levenslust en vermogen om ellende achter zich te laten.

In onze islamitische jongeren heb ik minder vertrouwen. Bilal Wahib, Oussama Ahammoud en al die islamitische jongeren zijn ónze jongeren. Als ze thuis niet leren hoe normaal en vanzelfsprekend bloot en seks zijn, hebben ze hulp nodig. Niet alleen in hun belang, maar in ons áller belang.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.