Bin Laden hield van Cars, Ice Age en Mr. Bean
Raar

Bin Laden hield van Cars, Ice Age en Mr. Bean.

Ja u gelooft dit misschien niet, maar toch is het echt zo: Osama Bin Laden was eigenlijk diep van binnen een heel gevoelig jongetje, die stiekem als zijn mede-jihadisten al naar bed waren naar Disney-films en Mr. Bean zat te kijken.

De CIA heeft vandaag een lijst gepubliceerd met de bestanden die op Bin Laden's in 2011 in beslag genomen computer zijn gevonden. Die lijst bevat onder meer documenten met de dagboeken van Bin Laden, maar ook gesprekken en geoefende speeches.

Ook werden er video-fragmenten gevonden op de computer. Daaruit blijkt Bin Laden's voorkeur voor al het onschuldige wat de westerse tv-wereld rijk is. Zo zijn er complete animatiefilms gevonden, zoals Cars, Chicken Little en Ice Age. Fragmenten van Tom & Jerry en Mr. Bean stonden eveneens op de computer. Hoe schattig!

O ja, en net zoals op de computer van iedere gezonde man uiteraard ook pornografisch materiaal, maar die bestanden zijn dan weer net niet openbaar gemaakt. We zullen er maar op vertrouwen dat de CIA hier de waarheid over spreekt.

Alle artikelen geladen. Overzicht →