Binnen gluren bij opvallende huizen in House for Sale

Binnen gluren bij opvallende huizen in House for Sale 

21 oktober 2022 - 11:20

In de nieuwe PowNed-serie ‘House for Sale’ gluren we binnen bij de meest opvallende huizen die in Nederland te koop staan. De bewoners openen hun deuren én hun hart door bijzondere verhalen te vertellen over hun leven in het huis waar ze afscheid van nemen. Van miljoenenvilla's die onze stoutste dromen overstijgen tot de meest excentrieke huizen. Vanaf dinsdag 1 november om 20:25 uur op NPO 3.

In elke aflevering struinen we de huizenverkoopsites af op zoek naar de meest in het oog springende pandjes van ons land. Wie wonen er, waarom staat het huis in de verkoop en wat heeft er zich in het verleden allemaal afgespeeld?

Zo maken we kennis met de extravagante Rob en Natali, die hun chalet tot een kasteel lieten verbouwen. Het protserige stulpje op een recreatiepark in Moordrecht staat voor maar liefst een half miljoen euro te koop. Intussen is het koppel ook al druk bezig met de verbouwing van een nieuw droomkasteel in Spanje. 
Ook nemen we een kijkje bij Paulus in het Brabantse Sint Willibrord, die zijn gigantische villa van 344 m2 te koop heeft gezet, compleet met 3 woonkamers, zwembad én Ferrari. Ondanks de enorme luxe en ruimte is het gezin van Paulus toch niet zo blij in hun vers gebouwde droomvilla.

Of neem het huis van Mariska in het Zaanse Westdorpe, dat er uit ziet als een onbewoonbaar bouwval. Haar ouders kochten het huis ooit om er een vakantiehuisje van te maken, maar deze droom mocht helaas niet uitkomen. Mariska's ouders werden ziek en kwamen te overlijden, waarna Mariska met het huis achterbleef. Zal het lukken om het huis te verkopen en het emotionele familiehoofdstuk af te sluiten? Een serie, kortom, waarin de kijker de kans krijgt om binnen te gluren bij het kleurrijke palet aan huizen dat Nederland rijk is, en die tegelijkertijd de ontroerende en bijzondere verhalen vertelt van de verkopers.

‘House for Sale’ wordt geproduceerd door Witte Geit en is te zien vanaf dinsdag 1 november om 20:25 uur op NPO 3.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.