Biostabil-meneer deelt folders uit om Tros kapot te maken 

31 oktober 2016 - 15:39

Twaalf jaar na de vernietigde uitzending over het sieraad Biostabil 2000 heeft de uitvinder ervan, Bruno Santanera, folders uitgedeeld in Hilversum. Daarin trekt hij van leer tegen Tros Radar, dat destijds de uitzending destijds maakte, toen al met Antoinette Hertzenberg. 

De arme Santanera zag na de uitzending in 2012 de verkoopcijfers van zijn magneethanger kelderen. Twaalf jaar lang vecht hij al voor eerherstel. In de verspreide folder legt hij uit: "Dit beroemde programma maakt gebruik van vervalsingen, trucages, leugens of halve waarheden en manipuleert de nietsvermoedende kijker. Dit allemaal ter meerdere glorie van de zeer riant betaalde eindredactrice Antoinette Hertzenberg."

Santanera heeft aan lokale omroep NH laten weten dat hij de folders in de bussen van nietsvermoedende Hilversummers heeft gepropt: "Een keertje hier, een keertje daar." Hij wil niet veel meer kwijt dan wat hij zegt in een YouTube fimpje dat op zaterdag online werd gezet. 

Geen nieuws over de hanger

Het is opmerkelijk dat Santanera nu pas met het filmpje en de folder komt. Avrotros (inmiddels gefuseerd) laat weten dat de Biostabil geen onderwerp is in hun uitzending. Ook van Santanera wordt men niet veel wijzer. Die verwijst enkel naar zijn advocaat, maar die is dan weer met vakantie.

Er zijn ook hele blije BioStabil-gebruikers. Check het gastenboek hier. Zo heeft de BioStabil de bewegingspijn in de schaamstreek van J.H. uit Zuidwolde verholpen en heeft het sieraad iemand door een complete scheiding geholpen. Top!

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie