BIZAR: Seks met doden voortaan hartstikke verboden!

BIZAR: Seks met doden voortaan hartstikke verboden! 

13 juni 2023 - 15:28

Een klap in het gezicht voor elke man (of vrouw want we discrimineren niet) die weleens zin heeft in een verzetje buiten de gebaande paden. Seks met een dode wordt verboden! Shit.

Zo blijft er wel heel weinig over om van te genieten in het leven. Het is dat het zonnetje schijnt en je in Zandvoort ongestoord kan rellen (zolang je maar sociale problemen hebt), anders was het allemaal wel heeeeeeeel karig geworden. Maar we zullen ons erbij neer moeten leggen. Geen seks meer met dode mensen. En dat geldt zowel voor overleden mannen als overleden vrouwen als overleden non-binaire personen, al hebben de ministers Yesilgöz (Justitie en Veiligheid) en Bruins Slot (Binnenlandse Zaken) dat dinsdagmiddag niet zo gespecificeerd, maar daar gaan we gemakshalve maar vanuit.

Het Ministerie van Justitie zegt dat het huidige recht onvoldoende bescherming biedt tegen 'strafwaardige lijkschendende gedragingen. Het gaat daarbij met name om een zelfstandige strafbaarstelling van de fysieke aantasting van een lijk, necrofilie en het maken van afbeeldingen van seksuele aard van een overleden lichaam.'

Necrofielen die zich vergrijpen aan een net nog warm veenlijk of een pikante foto maken van een lekker maar dood hapje kunnen voortaan dus rekenen op een fikse celstraf, oplopend tot vier jaar. Leg dat maar eens uit aan de Holleedertjes en de Mohammed B'tjes als je in de gevangenis terechtkomt.

Dus mocht u dit lezen en dood zijn en onlangs tegen uw zin in seks hebben gehad met iemand, doe aangifte!

En een tip voor alle necrofielen: probeer eens iets (man/ vrouw/ non-binaire) met een hartslag.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml