Bizar: striptease met slagroom op kinderdagverblijf
Binnenland

Bizar: striptease met slagroom op kinderdagverblijf.

De GGD heeft weer eens keihard uitgehaald in een rapport. Op kinderdagverblijf Jolie in de Utrechtse wijk Lunetten vond eerder dit jaar een striptease - compleet met ingehuurde mannen en slagroom - plaats, georganiseerd door medewerkers voor een vrouwelijke collega.

Het incident in de hal, waarbij ook slagroom werd afgelikt van het bovenlichaam van de vrouw, was voor haar verjaardag. Op zich niet erg, maar wel dat het om tien uur 's-ochtends was en dat het op het moment dat er kinderen in het gebouw aanwezig waren.

De arme tere kinderzieltjes zijn mogelijk dus maar net een trauma bespaard gebleven. De GGD is dan ook woest, want hoe kunnen we kinderen in het huidige #MeToo-tijdperk nog fatsoenlijke normen en waarden bijbrengen als ze op jonge leeftijd al dit soort dingen te zien krijgen?

Overigens ontkent het kinderdagverblijf dat er zich ongepast gedrag heeft afgespeeld. Sterker nog, de directeur noemt het rapport 'broddelwerk' en degene die bij de GGD heeft lopen klikken een 'mol en misdadiger'.  Jolie heeft daarom ook een klacht ingediend bij de Nationale Ombudsman, meldt De Telegraaf.

Alle artikelen geladen. Overzicht →