Blunderprins Philip met pensioen en doodverklaard 

02 augustus 2017 - 13:11

Prins Philip, de 96-jarige echtgenoot van de Britse koningin Elizabeth, heeft woensdagmiddag zijn laatste eigen officiële publieke optreden. Na 65 jaar trouwe dienst aan zijn koningin en vrouw trekt hij zich terug en zal hij alleen af en toe zijn vrouw vergezellen. 

Wij van Powned zijn fan van Philip. Hij heeft een serie superkwetsende, botte, recht-voor-zijn-raap commentaren op zijn naam staan die een ware verademing zijn vergeleken met het gaapsaaie protocolgereutel dat er doorgaans uit royals komt kabbelen. De mooiste 5:

1. Tegen Simon Kelner, republikeinse/anti-koningshuis editor van The Independent, op een receptie op Windsor Castle: “En wat doet u hier?” “Ik was uitgenodigd, sir.” Philip: “Nou, u hoefde niet te komen.”

2. Tegen een vrouwelijke marine-officier in opleiding, in uniform: "Werkt u in een stripclub?"

3. Tegen de president van Nigeria, in klederdracht met een lang gewaad: "U ziet eruit alsof u klaar bent om naar bed te gaan!"

4. Over psychologische zorg voor soldaten: “Wij hadden geen therapeuten die kwamen opdraven elke keer dat iemand zijn wapen gebruikte. Je ging gewoon dóór." 

5. Tegen Paraguyaanse dictator generaal Stroessner: "Het is een genot om in een land te zijn dat niet wordt geregeerd door het volk." 

Geniet van je pensioen, ouwe eindbaas. En als bonus: de Telegraph verklaart de prinsgemaal meteen maar dood. Too soon! HOLD HOLD HOLD, het staat er nota bene bovensukkels! Dat hij nog maar veel stijlloze opmerkingen mag maken.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie