BN'er zomertopic, inclusief Fajah Lourens 

18 juli 2017 - 12:49

Zomer mensen! Tenzij u alles wilt weten over de groei, bloei en teelt van komkommers zetten wij even de laatste stand van zaken in BN'ersland door, want iemand moet het doen, ja toch niet dan?

Fajah Lourens

Het Grote Zomernieuwskanon, heeft een nieuwe videoclip maar die is te sexy voor Youtube. Na 117.000 views gooide Youtube de clip van Flirtation, met daarin de beroemde karakteracteur Winston 'Hollywood here I come' Post en naakte vrouwen, er weer af. Fajah is woest en verdrietig, de grote schare fans van Winston Post overweeg zelfmoord. Never forget!

Tim Akkerman

(Geen idee wie dat is) gaat een concert geven ter ere van Bruce Springsteen (geen idee wie dat is). In Den Haag op 27 januari, want Bruce is 'een grote inspiratie' voor Tim Akkerman. Wij durven te wedden dat Tim ook een grote inspiratie is voor Bruce, al heeft hij nog niet gereageerd.

Isa Hoes & Medina Schuurman

Zijn actrices, schijnt, maar ze zijn dus ook schrijfster, blijkt, want ze gaan nog meer boeken uitgeven en die boeken gaan over 'thema's als ouder worden, vriendschap en hormonen'. Dat worden dus lange rijen voor de Bruna. Ooit. 

Jamie Trenité

Kent niemand. Wij ook niet. Hij presenteert, volgens de VIVA, Jules Unlimited, maar dat programma kennen wij niet. Zijn moeder heet Linda van Dyck, en die is ook beroemd, zegt de VIVA, maar die moesten wij ook Googlen. Wij hebben verder geen flauw idee waarom de VIVA hem interviewt of waarom dit dan nieuws is, maar so be it: 'Roem doet Jamie Trenité niets'. Nou Jaimie, dat treft als toch al helemaal niemand je kent, nietwaar?

Anneke Grönloh

(127), niet te verwarren met Bonnie st. Claire, is gestopt met zingen beloofde ze onlangs, maar nu gaat ze toch wéér zingen. 'Echt de laatste keer', zegt ze. Maarja, dat roept Bonnie ook al jaren, tevergeefs. Enfin: op 25 augustus tijdens De Nacht van Johnny Hoes in Weert (lol) gaat Anneke zingen. Kijken en d'r bij zijn!

Fons de Poel

Last but not least: Fons 'Pim Fortuyn wilde seks met me' de Poel gaat dit jaar niet meewandelen met de Nijmeegse Vierdaagse. Vreemd, want gezien zijn leeftijd en kort pittige kapsel is hij uitermate geschikt voor dit evenement. Maargoed als Pim Fortuyn ooit seks met je wilde dan ontstijg je de massa ook wel een beetje. Wist u trouwens dat Fons de Poel het ooit met de vrouw van Sven Kockelman deed? Is al lang geleden, toen waren ze beiden nog katholiek en graaiden ze nog gewoon belastingguldens in plaats van euro's, maar toch, goed verhaal, lekker kort ook, nooit kapotchecken.

Zooooo, dat was het weer! Geef maar toe: u bent eigenlijk best wel blij dit nu allemaal te weten. Diep in uw hartje brandt immers een lichtje voor alle BN'ers! En voor PowNed. Zonder PowNed zou u dus mooi niks weten over Fajah, Tim, Jamie, Anneke, Fons, Bonnie en natuurlijk Henkie Westbroek. En Prem.

'Bedankt PowNed! PowNed FTW!' 

*Boks*

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
Advertentie