BN'ers WOEST; geld voor Afrika naar asielopvang

BN'ers WOEST; geld voor Afrika naar asielopvang 

06 juni 2023 - 12:34

Altijd grappig wanneer omhooggevallen 'BN'ers' kritiek uiten op beleid waar het gewone klootjesvolk die niet in 't Gooi woont mee te dealen heeft. 

Zoals u weet is er sprake van een heuse asielcrisis in dit land vanwege de komst van allerlei nieuwe Nederlanders waar nog geen opvangplek voor is. Die plekken moeten eerst gecreëerd worden en dat kost geld. Vandaar dat zo’n 3,5 miljard euro aan ontwikkelingsgeld naar de asielopvang in Nederland gaat.

BN’ers (maar ook religieuze leiders en ontwikkelingswerkers) zijn nu eensgezind: het is volgens hen ‘immoreel’ om de miljarden die bestemd waren voor hulp aan Afrika nu te gebruiken om de asielcrisis in Nederland te bestrijden. Want dat is geld dat bestemd is voor de allerarmsten. Waar dat geld dan wel vandaan moet komen, maken ze niet duidelijk.

Er wordt in elk geval een heuse campagne-video tegenaan gegooid waarin lieden als Dolf Janssen, Jeroen Stekelenburg en Dieuwertje Blok uitleggen wat hier verkeerd aan is. Trouwens, waarom geven deze 'BN'ers' niet even het goede voorbeeld, door 10-20 procent van hun rijkdom te doneren?

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml