BNNVARA zendt propagandafilm Jesse Klaver niet uit
Entertainment

BNNVARA zendt propagandafilm Jesse Klaver niet uit.

"Wij menen dat er over de onafhankelijkheid van BNNVARA en de NPO geen enkele twijfel mag bestaan." Met deze onsterfelijke woorden kondigt BNNVARA aan de documentaire over Jesse Klaver, gemaakt door GroenLinks-campagnemedewerker Joey Boink, toch maar niet uit te zenden. 

Nee want straks gaan de belastingbetalers nog denken dat BNNVARA niet onafhankelijk is ofzo! BNNVARA, ook bekend van extreemlinkse BNNVARA haat- en lastersite JOOP.nl, betaald met BNNVARA-ledengeld, is vol-ko-men onafhankelijk!

Alleen al op het idee komen een hagiografie over de Jessias uit te zenden, gemaakt door een GL-propaganda-laaf, bewijst hoe onafhankelijk BNNVARA precies is. Na #ophef op social media en protest door het Forum voor Democratie heeft BNNVARA ervoor gekozen de beslist onafhankelijke keutel toch maar in te trekken.

Het geeft verder niet, waarde collega's van BNNVARA, je kan best omroepje spelen en gewoon eerlijk toegeven dat je een mening hebt. Krijg je wel minder, minder, minder belastinggeld voor Unieke Matthijzen enzo en dan ben je wel onderwerp van blinde haat en rancune, maar hee, het is toch fijn jezelf recht in de spiegel te kunnen aankijken omdat je geen hypocriete dweil bent.

Enfin, geen Jesse, the Movie dus op uw scherm. Jammer. Wij zaten al klaar in onze eikeltjespyjama, veganistiese hapjes erbij en Von Jolo (mocht wat langer opblijven) op schoot. Kan iemand Theo Hiddema terugroepen en een limoncellootje voor de moeite geven?

Alle artikelen geladen. Overzicht →