Boa wil ook biertjes en e-sigaret, krijgt ontslag

Boa wil ook biertjes en e-sigaret, krijgt ontslag 

04 augustus 2023 - 10:13

Nou zeg, je mag ook helemaal niks meer. Een 50-jarige boa heeft van de gemeente Heerlen de zak gekregen omdat hij tijdens een horecacontrole zelf ook twee biertjes dronk en een e-sigaret opstak. Het zijn ook net mensen, die boa's, maar is niet helemaal de bedoeling natuurlijk. 

Overigens waren dit niet de eerste incidenten. Meneer vond het al eens leuk om discriminerende opmerkingen richting collega's te maken en zijn dienstwagen in het gehandicapten-parkeervak voor een supermarkt te zetten, is zo lekker dichtbij de ingang nietwaar?

Hoe dan ook, de beste man ontkende zelf dat het om 'echt' bier ging. Hij houdt vol dat het een 0,0-biertje was en een cola zero, maar na een check van de rekening is dat niet helemaal geloofwaardig. Ook het opsteken van de e-sigaret was naar eigen zeggen werkgerelateerd, andere bezoekers van de kroeg deden het ook en hij wilde controleren hoe de cafébaas zou reageren.

Juist ja, de rechter vindt dit niet helemaal geloofwaardig. De boa krijgt dan ook geen 50K aan schadevergoeding en moet de proceskosten dokken. 

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.
PowNews
image/svg+xml
Kijk ook
image/svg+xml