Bodegraven gaat de strijd aan met complotgekkies

Bodegraven gaat de strijd aan met complotgekkies 

20 mei 2021 - 15:23

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is er helemaal klaar mee en plant daarom juridische stappen tegen drie complotdenkers vanwege beschuldigingen over satanisch-rituele kindermoorden in de jaren 80. 

Say what? U leest het inderdaad goed, satanisch-rituele kindermoorden. Die zouden zijn begaan door een RIVM-wetenschapper in samenwerking met de lokale huisarts. Deze mensen zijn ook lid van een al even satanisch pedofielen-netwerk, waar ook Mark Rutte, de ING, Jaap van Dissel en Jort Kelder lid zijn (meer info hierrrr).

Dat er bij de politie hier geen aangifte van bekend is en dat de wetenschapper en huisarts in kwestie elkaar niet kennen, zijn natuurlijk geen argumenten. Gevolg is dat de begraafplaats in Bodegraven overspoeld werd met boeketten en briefjes waarop de gemeente zich gedwongen voelde een noodverordening in te stellen.

Bodegraven heeft vooral drie mensen op de korrel: Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat. De gemeente eist dat de ongefundeerde verhalen binnen 48 uur worden verwijderd van alle socialemediaplatforms. Zo niet, dan volgt mogelijk een kort geding.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.