Bodegraven naar de rechter om kindermoordverhalen complotgekkies

Bodegraven naar de rechter om kindermoordverhalen complotgekkies 

28 mei 2021 - 10:37

O jee nu zullen ze vast bang worden... De gemeente Bodegraven-Reeuwijk houdt voet bij stuk en stapt naar de rechter omdat de rare fantasieën ongefundeerde beweringen van drie complotdenkers over satanisch-rituele kindermoorden nog steeds op het internet gekalkt staan.

De gemeente vindt dit nodig omdat die drie personen zich schuldig zouden maken aan "de verstoring van de openbare orde door het doen van onrechtmatige uitlatingen op het internet". De gemeente zegt in afwachting van de procedure geen verdere mededelingen te willen doen of vragen te willen beantwoorden, staat in een bericht op de website van de gemeente.

De zogenaamde satanisch-rituele kindermoorden zouden zijn begaan door een RIVM-wetenschapper in samenwerking met de lokale huisarts. Deze mensen zijn ook lid van een al even satanisch pedofielen-netwerk, waar ook Mark Rutte, de ING, Jaap van Dissel en Jort Kelder lid van zijn (meer info hierrrr).

Dat er bij de politie hier geen aangifte van bekend is en dat de wetenschapper en huisarts in kwestie elkaar niet kennen, zijn natuurlijk geen argumenten. Gevolg is dat de begraafplaats in Bodegraven overspoeld werd met boeketten en briefjes waarop de gemeente zich gedwongen voelde een noodverordening in te stellen.

Lang verhaal kort: het is volgens Bodegraven hoog tijd dat de complottheorieën eens verwijderd worden, wat wij snappen. De rechter moet nu voor dit stukje onvervalste internetcensuur gaan zorgen.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.