Upd: Boef ontkent Wajong
Entertainment

Upd: Boef ontkent Wajong.

Wacht even.. Dus je krijgt graties centjes van vadertje staat (lees: hardwerkende loonslaven en ondernemers), omdat je een Wajong geniet, maar je rijdt wel een dikke vierwieler? Dat klopt niet. De gemeente Tilburg wordt EINDELIJK wakker en gaat natrekken hoe het komt dat de reet van Rapper Boef op een luxe autostoel zit.

Rapper Boef, klaarblijkelijk lijdend aan meer ziektes en/of handicaps dan al gelijk zichtbaar zijn (want daar is Wajong voor), kan van zijn uitkering een Range Rover Evoque kopen. Een tweedehandsje, dat wel, maar toch een geinige wagen met een cataloguswaarde van 50.700 euro. 

De meeste mensen met een uitkering zitten in weer en wind te zwoegen op een fiets of staan te wanhopen bij een falende Fiat Panda, maar Boef niet hoor. Die zit gewoon lekker luxe in zijn Range en maakt nog een reisje naar Marokko.

Burgemeester Noordanus van Tilburg gaat nu bekijken of Boef niet gewoon keihard aan het frauderen is, aldus het Brabants Dagblad. De vlogger is sinds vandaag weer buiten. Hij werd afgelopen maandag opgepakt vanwege overgehypete stoerdoenerij tegen een 17-jarige. Boef zelf vindt dat hij onschuldig vastzat. Wel zei hij tegen de recherche "ik neuk jouw dochter", maar dat is volgens hem ook gewoon waarheid dus moet kunnen.

Update 17:22: Boef ontkent op Instagram dat hij een Wajong-uitkering krijgt. Allemaal gelogen door de media vindt de rapper.

Nu heb ik weer een Wajong uitkering , kom op man media doe ff beter je best en stop die leugens te verspreiden #mediaisilluminatie

Een video die is geplaatst door Boef Aka Mr Wajong Uitkering😂 (@boef072) op

Alle artikelen geladen. Overzicht →