Boef mag geen 'treitervlogs' meer maken
Entertainment

Boef mag geen 'treitervlogs' meer maken.

Soufiane Boussaadia, ook wel bekend als de Alkmaarse Wajong-rapper Boef, heeft van het openbaar ministerie gedragsaanwijzingen gekregen om te nokken met maken van zogenaamde 'treitervlogs'. Ondanks dat de jongeman toch al 23 jaar is, weet hij blijkbaar niet hoe zich te gedragen.

Een woordvoerder van het OM zegt: "Wij zeggen niet letterlijk: gij zult geen treitervlogs maken. Maar de aanwijzingen zijn er wel op gericht dat hij die niet meer maakt en naar buiten brengt."

Zoals wij vanmorgen al meldden, werd het rappertje gisteren in Tilburg, vlak voor een optreden, door de sterke arm der wet in de boeien geslagen op het Pieter Vreedeplein.

Politie voor lul zetten

Saillant detail is dat de inmiddels in Tilburg wonende Boef in een eerdere vlog op dezelfde plek de politie te kakken zette. Dit deed hij nadat een vriend van hem uit een politieauto ontsnapte. Boef zei in zijn vlog tegen een agent: "Je was niet snel genoeg vriend, dat kost je sowieso een streep."

Leuke vlogs

Het komt er dus op neer dat het OM niet meer wil dat de rapper met zijn camera het werk van politieagenten hindert. Wel vindt het OM dat Boef vooral door moet gaan met maken van leuke vlogs.

Waarom Boef gisteren werd opgepakt wil de politie niet bekend maken. Het had in ieder geval niets te maken met het maken of verspreiden van een filmpje, zo weet het Brabants Dagblad.

Alle artikelen geladen. Overzicht →