Nederland kotst rapper Boef uit 

03 januari 2018 - 10:29

Rapper Boef zal wel spijt hebben omdat het moet. Hij noemde in een filmpje drie vrouwen die zo aardig waren om hem tijdens oud en nieuw een lift te geven toen hij met pech langs de kant stond 'kechs', hoeren.

Dat had de 24-jarige nietskunner beter achterwege kunnen laten, gezien de ophef die het in heel Nederland veroorzaakt heeft.

Hij bood nog wel soort van zijn excuses aan, mompelde iets over dat hij dronken (alcohol en islam aanhangen?) was, maar dat mocht niet baten.

Zo roept CDA-Kamerlid René Peters eigenaren van clubs op om rapper Boef niet meer te boeken voor optredens. En gaf de Belgische radio-dj Karolien Debecker gisteren al aan om hem voorlopig niet meer te draaien op de radio.

Vandaag volgde Mattie Valk van Q-music haar voorbeeld. "Ik vond zijn muziek toch al niet veel aan, maar nu wil ik het helemaal niet meer draaien."

Ook de dames die het lijdend voorwerp in het filmpje waren zijn woest. Een van hen doet haar verhaal in De Telegraaf:"Ik dacht: waar ben je mee bezig. Wij zijn wel degenen die je op komen halen. Terwijl ik je niet eens ken, als je zo’n man bent, waar waren je vrienden dan? Waarom kwamen die je niet ophalen?"

Daarnaast gaat Twitterend-Nederland los, al bijna twee dagen lang.

Wij willen het onmiskenbare talent van rapper Boef trouwens niet afbranden. Het feit dat zijn achterban gevoelig is voor teksten over roven/stelen, drugs en sletten (en dat elke keer alleen op een andere beat) zegt meer dan genoeg over zowel het rappertje in kwestie als zijn volgers. Wie van u weet nog hoe Boef de politie compleet voor lul zette? Binnenkort mag hij vast zijn mening weer komen geven bij RTL Late Night ofzo.

Oww, er gaat iets niet goed bij het opvragen van de reaguursels.
Reaguren Bekijk reaguursels {{totalComments}}
{{totalComments}} reaguursels geplaatst {{totalComments}} reaguursel geplaatst Er zijn geen reaguursels geplaatst.
Vernieuw
image/svg+xml
image/svg+xml
{{comment.nickname}}
{{comment.dateCreated | date:'dd MMMM yyyy - hh:mm:ss'}}
Niet ok Gemeld

{{comment.text}}

Vernieuw
Reaguren is niet mogelijk.
{{message}}
{{message}}
Je bent vergeten een reaguursel op te geven.