Boer Geert mept paparazzo
Entertainment

Boer Geert mept paparazzo.

Boer Geert, de beruchte oud-deelnemer van Boer Zoekt Vrouw die het altijd erg gezellig had met de vrouwtjes, heeft een paparazzo geslagen. Meneer de vrouwenverslinder zegt naar eigen zeggen "een tikkie" te hebben verkocht aan Leo Vogelzang. 

In het radioprogramma Goeiemorgen Lex van 100% NL bereidt Geert de boeren van het nieuwe seizoen voor op hebzuchtige paparazzi die in de bosjes liggen.

Als voorbeeld geeft hij fotograaf Leo Vogelzag die hem 1.000 euro bood voor een foto van zijn overleden vrouw. "Dan ga je echt te ver om geld te veroveren en ben je een hebzuchtig geldmannetje. Daar houd ik niet van", aldus de boer. Volgens Geert heeft hij de paparazzo een "tikkie" gegeven om dit duidelijk te maken.

Toch houdt de witharige boer wel van wat roem. Zo heeft hij pas een heuse single opgenomen met zanger Erik Klinken over "zichzelf". Hierbij maakt het hem niet uit dat het gaat over Geile Geert die alleen maar naar vrouwen kijkt. "Het is gewoon een beetje muziek maken en lol trappen. Ik kijk gewoon graag naar vrouwen... Niet naar mannen", vertelt de boer. 

 

Alle artikelen geladen. Overzicht →