Bonnie *hips* St. Claire: 'Allemaal leugens!'
Entertainment

Bonnie *hips* St. Claire: 'Allemaal leugens!'.

Jammer weer dit mensen, heel erg jammer. Die dronken bejaarde zangeres ('kunstenaar') Bonnie St. Claire deed dus helemaal geen Amy Whinehousje op dat oergezellige durpsfeest te Nuenen. Allemaal leugens en laster van 'één iemand in het publiek', waarschijnlijk iemand die jaloers is op Bonnie omdat Bonnie zo'n strakke toyboy heeft en zij niet.

En daarom schrijft Bonnie nu even lekker alles van zich af op Facebook, onder het genot van een glas rose. Of fles rose. Of vat rose. Of twee. Drie. Vier.

Zo heeft Bonnie toch écht de hit Waikiki Man (wie heeft er niet op geschuifeld tijdens een schuurfeest?) gezongen en ook gewoon nog met Anita 'Hollywood was te klein voor me' Heilker een toegift gedaan! Zo dan!

Maar horen we kwaliteitspers als De Telegraaf en PowNed daarover? Nee! Daar wordt elke hectoliter rose die in de lever van Bonnie wordt omgezet in cirrose meteen onder een vergrootglas gelegd. Bah! Misselijkmakend! Maar als André Rieu of Lee Towers (VZMH) zichzelf vol laten lopen dan kijkt iedereen lafjes weg.

En dat is allemaal de schuld van Josee die niet buiten wilde komen spelen met een fles Bacardi verstopt onder haar boerka.

Zo jammer dit!

Alle artikelen geladen. Overzicht →