Bordeelbewoonster veilt maagdelijkheid voor haar familie
Raar

Bordeelbewoonster veilt maagdelijkheid voor haar familie.

Maakt u kennis met Katherine Stone, de 21-jarige bewoonster van de Kit Kat Ranch, een legaal bordeel in Nevada. Katherine is niet zomaar iemand. Ze werkt op het bordeel alleen om allerlei danspasjes te leren, niet om seks te hebben. Mevrouw Stone is namelijk nog maagd.

Katherine komt uit een gematigd arm gezin en wil eigenlijk advocaat worden, maar omdat het huis van de familie is afgefikt is daar geen geld voor. De seksloze hoer heeft daarom bedacht dat ze haar maagdelijkheid maar moet verkopen. Als bijen op de honing zijn daar al mannen op afgekomen en de teller staat momenteel op 400.000 dollar voor een nachtje seksen met mevrouw Stone.

Mevrouwtje Stone kwam op het idee toen ze las dat Natalie Dylan in 2008 al eens haar maagdelijkheid verkocht. Dat werd toen gedaan door pooier Dennis Hof, Hof is eigenaar van veertig procent van de bordelen in Nevada. Ze zocht de man op en zo werd de veiling opgezet. 

Dennis Hof krijgt volgens eigen zeggen zo'n drie a vier keer per maand een verzoek van een maagd om een cherry-poppin-auction op te zetten, maar hij negeert ze meestal omdat het niet altijd te vertrouwen is, zegt hij tegen WaPost. Katherine bleef echter volhouden en bezocht Hof zelfs met haar moeder.

Oordeelt u zelf:

Alle artikelen geladen. Overzicht →