Boris van der Ham komt met islam-verlaat-boek
Binnenland

Boris van der Ham komt met islam-verlaat-boek.

Samen met journalist Rachid Benhammou heeft hij twaalf afvallige moslims aan een interview onderworpen en die verhaaltjes in een prentenboekje laten bundelen. Spannend leesmateriaal.

Volgens Van der Ham is het soms onbekend dat de islam de rug toekeren diegene in grote problemen kan brengen. Nu, beste Boris: alle goede bedoelingen ten spijt, dat is bij het gros van de mensen heel wel bekend. Waarschijnlijk doet alleen links georiënteerd volk graag een beroep op de verrassingsfactor.

Iemand die niet alleen de rozengeur en maneschijn-nieuwsberichten volgt, a.k.a de mainstream-media ontwijkt, hoeft zijn/haar wenkbrauwen allang niet meer op de hoogste fronsstand te posteren. Er is een verschil tussen naief zijn en iets echt niet weten.

Wat zegt de "Reliance of the Traveller”, een Sharia-handboek over het verlaten van islam? Lees en huiver:

o8.1 Wanneer een persoon die de puberteit bereikt heeft en bij zijn verstand is vrijwillig de Islam afvalt, verdient hij het gedood te worden.

o8.2 In een dergelijk geval, is de Kalief verplicht hem te vragen berouw te tonen en tot de Islam terug te keren. Indien hij dit doet, wordt het aanvaard van hem, indien hij weigert, wordt hij onmiddellijk gedood.

Zo, dat lijkt ons duidelijk. Eventuele misverstanden nu uit de wereld? Toch willen we het boek van het voormalig D66-Kamerlid wel graag lezen, als is het alleen maar om de dag door te komen. Doe eens ff opsturen, Boris. Gesigneerd graag.

Alle artikelen geladen. Overzicht →