Borrelpraat: Napoli-Feyenoord
Sport

Borrelpraat: Napoli-Feyenoord.

De tweede speelronde in de groepsfase van de Champions League wordt deze week gespeeld. En aangezien het de Nederlandse afgevaardigde (Feyenoord)  zo goed afging in de vorige speelronde, hebben wij van PowNed er erg veel vertrouwen in dat het vanavond tegen SSC Napoli WEL goed gaat! Reaguur mee!

Feyenoord-trainert Giovanni van Bronckhorst kiest er in het Stadio San Paolo voor om een systeem te spelen zonder echte spits. Dat betekent dat Michiel Kramer, die de voorbije weken als vervanger van de geblesseerde Nicolai Jørgensen fungeerde en net zoals het gehele elftal weinig indruk kon maken, uit de ploeg is verdwenen. Kramer zit zelfs niet eens op de bank, maar behoort tot de afvallers die op de tribune moeten plaatsnemen.

Feyenoord moet het in Napels zonder zijn trouwe aanhang doen. De supporters zijn niet welkom en daarom hebben de autoriteiten de fans gesmeekt om niet naar het stadion af te reizen. Desondanks zijn er wel velen naar de stad afgereisd, drie stenengooiende fans werden gisteren opgepakt. 

Alle artikelen geladen. Overzicht →